Sposób przygotowania:
Lekka kolorowa sałatka
1. Warzywa myjemy i osuszamy, kroimy na mniejsze kawałki. Roszponkę płuczemy i dokładnie osuszamy. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Sos sałatkowy przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
2. Wszystkie składniki sałatki ze sobą mieszamy.
3. Podajemy od razu po przygotowaniu lub schłodzeniu z lodówki.
Moje rady:
Porcja dla 2 osób.
Używamy dowolnego sosu sałatkowego.
2. Wszystkie składniki sałatki ze sobą mieszamy.
3. Podajemy od razu po przygotowaniu lub schłodzeniu z lodówki.
Moje rady:
Porcja dla 2 osób.
Używamy dowolnego sosu sałatkowego.
biedroneczki
Babeczka35
Zgadzam się z Tobą :)
lukrowanepierniczki
Babeczka35
Bardzo polecam, jest pyszna :)
mocsłodkości