alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Lekka rzodkiewkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Lekka pasta do chleba na śniadanie

Lekka rzodkiewkowa

Składniki:

Lekka rzodkiewkowa

 

  • 3 jajka
  • 1 opakowanie naturalnego serka homogenizowanego
  • 1 pęczek rzodkiewek
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 1 mała czerwona cebula
  • szczypta soli

Sposób przygotowania:

Lekka rzodkiewkowa
Ugotować jajka na twardo, przelać zimną wodą, obrać, pozostawić do ostygnięcia, posiekać, rozetrzeć z tuńczykiem. Opłukać szczypiorek, posiekać. Obrać cebulę, posiekać. Oczyścić rzodkiewki, pokroić w plasterki. Wszystkie składniki wymieszać z serkiem. Przyprawić.

Tagi:

jajko jajka