Sposób przygotowania:
Lekka sałatka z łososiem i fetą
1. Łososia wyjmujemy z opakowania i kroimy w kostkę. Odkładamy na bok.
2. Oliwki przekrawamy na pół, a koperek siekamy.
3. Liście szpinaku płuczemy na sicie i suszymy w wirówce do sałaty. Odrywamy ogonki, jeśli nie lubimy.
4. Ser feta kroimy w kostkę.
5. Na talerzu układamy liście szpinaku, na to kawałki łososia, posypujemy serem feta, oliwkami i koperkiem. Solimy do smaku.
2. Oliwki przekrawamy na pół, a koperek siekamy.
3. Liście szpinaku płuczemy na sicie i suszymy w wirówce do sałaty. Odrywamy ogonki, jeśli nie lubimy.
4. Ser feta kroimy w kostkę.
5. Na talerzu układamy liście szpinaku, na to kawałki łososia, posypujemy serem feta, oliwkami i koperkiem. Solimy do smaku.
![Lekka sałtka z łososiem i fetą Lekka sałtka z łososiem i fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekka-saltka-z-lososiem-i-feta-555783.jpg)
![Lekka sałtka z łososiem i fetą Lekka sałtka z łososiem i fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekka-saltka-z-lososiem-i-feta-555784.jpg)