Sposób przygotowania:
Lekka surówka z włoskiej kapusty
Kapustę włoską jak najdrobniej siekamy. Marchewkę obieramy i ścieramy na wąskich oczkach, natomiast cebulę kroimy w kostkę. Umyty koperek bardzo drobno siekamy. Wszystkie pokrojone warzywa przekładamy do miski, dodajemy olej oraz przyprawy wedle potrzeby - calość bardzo dokładnie mieszamy i podajemy do obiadu.
![Lekka surówka z włoskiej kapusty Lekka surówka z włoskiej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekka-surowka-z-wloskiej-kapusty-131623.jpg)
![Lekka surówka z włoskiej kapusty Lekka surówka z włoskiej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekka-surowka-z-wloskiej-kapusty-131624.jpg)
![Lekka surówka z włoskiej kapusty Lekka surówka z włoskiej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekka-surowka-z-wloskiej-kapusty-131625.jpg)
![Lekka surówka z włoskiej kapusty Lekka surówka z włoskiej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekka-surowka-z-wloskiej-kapusty-131626.jpg)
evita0007
zbysiowa