Sposób przygotowania:
Łodki z ogórków nadziewane mielonym ...
Cebule, paprykę i pieczarki kroimy drobno .Mięso mielone przyprawiamy sola pieprzem i dodajemy troche cebuli - Podsmażamy.
Resztę pieczarek z cebula podsmażamy na patelni dodając paprykę oraz pieprz sól.
Nasze ogórki kroimy na połowę i wydrążamy z nich środek i tam wkładamy nasz farsz.
troche mielonego troche pieczarek z papryka dowolny farsz możemy sobie przygotować.
Polewamy sosem czosnkowym.
Zapiekamy ok 15- 20 minut
Niestety ja nieco za długo zapiekałam i moje łódeczki straciły troche koloru :)
Jednak smakowały znakomicie
Resztę pieczarek z cebula podsmażamy na patelni dodając paprykę oraz pieprz sól.
Nasze ogórki kroimy na połowę i wydrążamy z nich środek i tam wkładamy nasz farsz.
troche mielonego troche pieczarek z papryka dowolny farsz możemy sobie przygotować.
Polewamy sosem czosnkowym.
Zapiekamy ok 15- 20 minut
Niestety ja nieco za długo zapiekałam i moje łódeczki straciły troche koloru :)
Jednak smakowały znakomicie
blackbetty
shimetsu
wedith1
margolata