Sposób przygotowania:
Lody melonowe
Melona umyć, osuszyć, przekroić na pół.
Ze środka usunąć pestki wraz z miękkimi włókienkami.
Łyżką wybrać miąższ i zmiksować.
Następnie dodać twarożek, cukier.
Dokładnie wszystko wymieszać.
Masę przełożyć do metalowej miseczki i wstawić do zamrażalnika.
Co jakiś czas zamieszać, by lody gęstniały równomiernie. Gotowe lody przełożyć specjalną łyżeczką do pucharków. Udekorować świeżymi owocami
Ze środka usunąć pestki wraz z miękkimi włókienkami.
Łyżką wybrać miąższ i zmiksować.
Następnie dodać twarożek, cukier.
Dokładnie wszystko wymieszać.
Masę przełożyć do metalowej miseczki i wstawić do zamrażalnika.
Co jakiś czas zamieszać, by lody gęstniały równomiernie. Gotowe lody przełożyć specjalną łyżeczką do pucharków. Udekorować świeżymi owocami