marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Lody miętowo-smerfne z brown sugar.

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pudełko z lodami rozpakować,a lody przełożyć do pucharków,posy- -pać cukrem trzcinowym,psiknąć kleksem bitej śmietany i posypać wiórkami.

Lody miętowo-smerfne z brown sugar.

Składniki:

Lody miętowo-smerfne z brown sugar.

 

  • Po 4 gałki lodów miętowych i niebieskich smerfnych,
  • bita śmietana w sprayu,
  • brown sugar,
  • wiórki czekoladowe do dekoracji
  • oraz waflowe rurki.

Sposób przygotowania:

Lody miętowo-smerfne z brown sugar.
Pudełko z lodami otworzyć,a lody przełożyć gałkarką do pucharków
posypać cukrem trzcinowym z saszetek,psiknąć kleksem bitej śmi-
-etany i udekorować wiórkami czekoladowymi.Podawać z waflowymi rurkami.