Sposób przygotowania:
Łosoś gotowany w wodzie
Porcja dla 4 osób
Na jedną porcję:
- Energia: 408 kcal
- Tłuszcze ogółem: 27 g
- Cholesterol: 126 mg
Rybę oczyść i umyj. Marchew, pietruszkę i seler obierz. Warzywa zalej wodą, dodaj pieprz i ugotuj wywar. Do wywaru włóż rybę. Gotuj przez około 20 minut. Pod koniec gotowania dodaj ocet. Ugotowaną rybę posyp posiekaną natką pietruszki i skrop delikatnie olejem.
Na jedną porcję:
- Energia: 408 kcal
- Tłuszcze ogółem: 27 g
- Cholesterol: 126 mg
Rybę oczyść i umyj. Marchew, pietruszkę i seler obierz. Warzywa zalej wodą, dodaj pieprz i ugotuj wywar. Do wywaru włóż rybę. Gotuj przez około 20 minut. Pod koniec gotowania dodaj ocet. Ugotowaną rybę posyp posiekaną natką pietruszki i skrop delikatnie olejem.