olkaaa

olkaaa

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 385]

Łosoś z parowaru

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Łosoś przyrządzony w parowarze jest nie tylko mało kaloryczny, ale ma także niepowtarzalny i oryginalny smak.

Łosoś z parowaru Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Łosoś z parowaru

 

Sposób przygotowania:

Łosoś z parowaru
Łososia myję, po czym osuszam go, a następnie skrapiam sokiem wyciśniętym z cytryny. Rybę doprawiam następnie odrobiną Vegety. Koperek drobno siekam po czym posypuję nim łososia. Następnie wstawiam łososia na 2 godziny do lodówki. Po wyjęciu z lodówki łososia umieszczam w parowarze na około 20 minut.
Łosoś z parowaru
Łososia myję, po czym osuszam go, a następnie skrapiam sokiem wyciśniętym z cytryny. Rybę doprawiam następnie odrobiną Vegety.
Łosoś z parowaru
Koperek drobno siekam po czym posypuję nim łososia.