Bernadetta

Bernadetta

Złoty Ekspert
[Przepisów: 947]

Łososiowo- jajeczna pasta do chleba

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Pyszna pasta z dodatkiem suszonych pomidorów

Łososiowo- jajeczna pasta do chleba Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Łososiowo- jajeczna pasta do chleba

 

Sposób przygotowania:

Łososiowo- jajeczna pasta do chleba
Łososia dzielimy na mniejsze kawałki. Jajka obieramy ze skorupek, kroimy na ósemki. Dokładnie miksujemy wraz z łososiem w rozdrabniaczu. Dodajemy pokrojone w drobną kostkę odsączone z zalewy suszone pomidory oraz majonez, mieszamy. Płatki suszonych pomidorów miksujemy na pył w rozdrabniaczu, wsypujemy do pasty. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem.
Łososiowo- jajeczna pasta do chleba
Łososia dzielimy na mniejsze kawałki. Jajka obieramy ze skorupek, kroimy na ósemki.
Łososiowo- jajeczna pasta do chleba
Dokładnie miksujemy wraz z łososiem w rozdrabniaczu.
Łososiowo- jajeczna pasta do chleba
Dodajemy pokrojone w drobną kostkę odsączone z zalewy suszone pomidory oraz majonez, mieszamy.
Łososiowo- jajeczna pasta do chleba
Płatki suszonych pomidorów miksujemy na pył w rozdrabniaczu, wsypujemy do pasty.