Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Mam pytanie czy przypadkowe (wychwycone) zdublowanie własnego dodanego np 3 lata temu przepisu również skutkuje punktami karnymi (tj odjęciem 30 wirtuali) ?
Staż w Gotujmy: 6081 dni
Miasto: Poznań
Mam pytanie czy przypadkowe (wychwycone) zdublowanie własnego dodanego np 3 lata temu przepisu również skutkuje punktami karnymi (tj odjęciem 30 wirtuali) ?
Czegoś tu nie rozumiem pisze agabi22 a podpisuje Bunia...Rozdwojenie jaźni? A może takie per procura?
dobry napisał(a): Łezka się w oku kręci.
Portal zaczynał bowiem od zgoła innej liczby przepisów.
Ktoś wie - jakiej?
Wiem...pamiętam...
gabyelle21l@tlen.pl napisał(a): Tak śmiesznie to brzmi ale nich im będzie
Jak ACTA "przejdzie" to takich śmieszności będziemy mieli miliony. Mało tego. Nie będzie już tak jak tutaj prośby o nieużywanie znaków...będą kary
Śniadanko
Pochwalę się swoimi pączkami które przez Tit zostały pominięte...a są naprawdę fajne
https://gotujmy.pl/paczki-domowe,przepisy,33023.html
Żurek na kiełbasie, grillowany stek z karkówki zapiekany z serem, frytki, warzywa gotowane na parze (mrożonki), sos czosnkowy (poza kadrem), piwo
Niestety nadal jestem na "nie".
Jasne, że nie jest to strona dla jak piszesz "specjalistów", ani profesjonalistów ale ściśle amatorska. Ale czy słowo "amatorska" musi przekreślać definicję dobrego smaku i wysokiego poziomu?. Myślę, że należy równać do najlepszych a nie do tych co są poniżej pewnej przeciętnej. Nie chodzi mi o roztrząsanie szczegółów ale o ogólny zarys amatorskiej przeciętności.
Nie mam niestety żadnych narzędzi poza słowem aby kształtować tę stronkę. Ty masz pewną "władzę" i mogłabyś kreować "dobrą jakość". Widzę jednak, że bronisz zaciekle swojego stanowiska i skłonna jesteś popierać "miernotę", a walczyć zaciekle tylko z plagiatami. Niech się zatem dzieje dalej tak jak się dzieje. Nic mi do tego
Kasza gryczana z glaszem
Buniu niestety, mimo wielkiej sympatii jaką Cię darzę, w powyższej kwestii nie mogę się niestety z Tobą zgodzić.
Piszesz: (cytuję)
"Przepis na tosty ze szczypiorkiem ciekawy - zapiekanie dwa razy spowoduje , że szczypior nie będzie zupełnie klapniety a z sera zrobi się rumiana skorupka ."
Może to i prawda ale jednak nadal nie jest to przepis. Myślę, że bardziej by się sprawdził jako porada.
Jak zaparzyć herbatę czy nie przypalić mleka też można pięknie opisać i na pewno wiele osób z tego opisu skorzysta. Ale czy to będzie przepis? Myśle że, to będzie tylko porada.
Znam się trochę na gotowaniu i sądzę, że takie "przepisy" nie powinny się znaleźć na równi z innymi, naprawdę doskonałymi. Nie można wszystkiego wrzucać do jednego worka i przyznawać punkty "po równo".tylko dlatego, że ktoś czegoś nie potrafi i tego typu "przepis" może mu się przydać. To strona kulinarna i pewien poziom powinien być zachowany. Dla bardzo początkujących są inne odpowiednie dla ich umiejętni\ości stronki.