Wiecznie uśmiechnięte parówki
Co zrobić i jak gotować parówki, by te nie pękały?
Staż w Gotujmy: 3237 dni
Miasto: -
Co zrobić i jak gotować parówki, by te nie pękały?
misia5 napisał(a): biedroneczki napisał(a): Co zrobić i jak gotować parówki, by te nie pękały?
Gotuj je na "wolnym ogniu" Jak będzie zbyt mocny to popękają.
Spróbuję tak zrobić. Może to pomoże.
robaczek napisał(a): biedroneczki napisał(a): Co zrobić i jak gotować parówki, by te nie pękały?
A gotujesz cienkie parówki czy takie grube?
Chodzi o takie grube parówki. Nie serdelki tylko takie grube parówki.
ciasteczka napisał(a): biedroneczki napisał(a): Co zrobić i jak gotować parówki, by te nie pękały?
A gotujesz parówki w osłonkach czy je zdejmujesz?
Gotuję je w osłonkach.
Czemu opada mi piana w cieście? Co piekę sernik z pianą i kruszonką to mi ta piana opada i jej nie widać W piekarniku jest super ekstra. Ogromna, a po wyjęciu z lupą trzeba szukać :/
Spotkał się ktoś z Was z opinią, że ponowne gotowanie wody i używanie jej do picie jest szkodliwe dla organizmu?
Jakiej mąki używacie do zrobienia domowego makaronu?
Macie pomysł jak zrobić tort w kształcie minionka?
biedroneczki napisał(a): Ja bym zrobiła lody
Możesz też je dodać do koktajlu owocowego Będą idealne do jego schłodzenia
Ja bym zrobiła lody