Zapiekane naleśniki
- Forum: Zapiekane naleśniki
Jak długo zapiekacie naleśniki z serem? Nie chciałabym przesadzić
Staż w Gotujmy: 3123 dni
Miasto: -
Jak długo zapiekacie naleśniki z serem? Nie chciałabym przesadzić
U nas zapowiadali deszcz ale się nie sprawdziło Choć by się przydał, bo jest strasznie sucho.
Tych malin się nie przycina. Chyba, że w jakiś tajemny sposób, by w kolejnym roku wydały owoc. Też popełniliśmy ten sam błąd co Twój tata
robaczek napisał(a): Zalazłam brzoskwinie wrzącym syropem cukrowym. Zakrętki są po chwili wklęsłe. Mam to pasteryzować czy nie trzeba?
Koniecznie pasteryzować. Bez tego się zepsują.
My ser mamy owinięty w folię spożywczą. W takiej też jest kupowany.
A jak bym robiła duszoną karkówkę to namoczyć te grzyby wcześniej?
Jak myślicie metalowe zakrętki nadają się do zakręcania butelek z przetworami (soki) czy odpadają?
Ile dodajecie kakao do czeko-śliwki?
Jak przygotowujecie powidła to śliwki po wypestkowaniu zostawiacie w całości czy może kroicie lub miksujecie?
A próbował ktoś zrobić taką zupę z czerwonej cebuli?