Odp: Odp: Odp: Dekoracje potraw i półmisków
- Forum: Dekoracje potraw i półmisków
Pyza napisał(a): ale podpuszczasz! pokaż lepiej swoje torty to my się czegoś nauczymy
A najlepiej upiecz tort, wyślij do oględzin i Ci go udekorujemy
Staż w Gotujmy: 5393 dni
Miasto: Warszawa
Pyza napisał(a): ale podpuszczasz! pokaż lepiej swoje torty to my się czegoś nauczymy
A najlepiej upiecz tort, wyślij do oględzin i Ci go udekorujemy
zegar - radio
U mnie naleśniki z serem i malinami ale nie mogę zdjęcia zrobić do tego bita śmietana, mniam
carat
rat
msewka napisał(a): No ja conajmniej dwa przepisy widzę na innej stronie, wstawione dawno temu i nie ma w nich sosu sojowego, a tu wstawione z identycznym zdjęciem , nagle mają go w składzie.Przecież można zrobić to samo danie dodając trochę sosu sojowego (wszak nie musi go być dużo w przepisie), ale zdjęcie wg.mnie powinno być zrobione jeszcze raz , ale potrawy z faktycznie dodanym sosem.Tak było by uczciwie.A jeśli komuś się nie chciało, to mógł na innych stronach edytować przepis i dodać ten biedny sos, żeby nikt się nie dopatrzył.A zresztą to i tak pewnie nic nie zmieni,więc koniec moich żali.Pozdrawiam !
Msewko, takie "popisowe" użycie sosu na pewno nie zachwyci jurorów - a my tu na portalu tez nie tacy jesteśmy naiwni, żeby oceniać je wysoko prawda? Cenimy sobie przecież oryginalność potraw, a na konkurs zgłosiliście już tyle fajnych, zakręconych przepisów, które są niebanalne - i te wszystkim się podobają Na pewno to one zostaną docenione (ale mi się zrymowało )
Jutro przyznana zostanie już ostatnia Nagroda Tygodnia - informację o niej znajdziecie w newsletterze
Konkurs trwa do poniedziałku a potem... sama jestem ciekawa do kogo powędruje robot Zelmera - tymczasem dla Wszystkich kwiatki:
Kochani obudźcie jeszcze swoją wyobraźnię i mistrzowskie zmysły kulinarne - nie ma się czego bać, konkurencja już wprawdzie silna, ale kto powiedział, że niepokonana Do dzieła!
Bahus napisał(a): Buniu, taki fajny był ten Twój tekst i wykasowałaś go,,,,dlaczego Na szczęście zdążyłem go zapisać na dysku....
Bahus podziel się!
ha ha ha a na jakie emotikony zgłaszasz zamówienie?
brzmi oficjalnie - ciekawa jestem, co też powstanie jako pierwszy owoc nowego jakże ważnego w Twoim życiu (kulinarnym?) etapu
Dokładnie - wykałaczki są potrzebne, więc dobrze jeśli są w restauracjach, co nie znaczy, ze trzeba ich używać przy stole. Osobiście jestem za tym, aby tam pozostały, bo gdyby je ulokować w toaletach, nie byłoby za fajnie
To żeby zapłata była odpowiednio większa od zaliczki:
dziękuję