Odp: Odp: Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya?
no bo oni ciagle to samo robia, takie menu maja w restauracji, i ciagle przegrzebki...
spiesza sie bo gosci duzo chyba, ale to nie jest program o gotowaniu tylko reality show o kucharzach...
Staż w Gotujmy: 5935 dni
Miasto: -
no bo oni ciagle to samo robia, takie menu maja w restauracji, i ciagle przegrzebki...
spiesza sie bo gosci duzo chyba, ale to nie jest program o gotowaniu tylko reality show o kucharzach...
e, to nic, to i tak zdolna mame masz
oj pycha..... i takie cos tez ze swiezo ubitego, chyba swiezonka sie to nazywalo
fajnie wyszlo: smalec z psow Creator bez urazy oczywiscie
ja smaze na glebokim tluszczu takie cosie z ciasta jak na pizze, ale zapomnialam jak to sie nazywa, to taki wloski wynalazek...
no, herbatki sie dzieciom daje co by sie nie meczyly
chef napisał(a): cremebrule napisał(a): no a ta woda i bialko to to mleko moje...
niestety nie bo mleko to woda+białko+tłuszcz (patrz nasze sklarowane masło)
no tak tak, tylko czy my tu konferencje naukowa prowadzimy czy zwykla rozmowe, chodzilo mi o to, ze w mojej prostej wypowiedzi na poczatku zamiast wyliczac naukowo, co mamy oddzielic napisalam ze mleko, zreszta co to ma za znaczenie jak i tak sie tego pozbywamy, pytanie bylo po co to robimy... :p
ale w letnim mi sie nie chce maslo rozpuscic... a ja tez uwielbiam czosnek, juz zaczelismy sezon i wcinamy jak sie da, to czlowiek nie choruje w zime...
u mnie pewnie jest jakas inna edycja, wczoraj widzialam, juz ich malo zostalo, jeden sobie odcial czubek palca i potem nie mogli go znalezc w boczku ktory kroil.... a drugi mial podac steka jakims krytykom, to najpierw pokroil mieso tak ze kazdy stek byl zupelnie innej grubosci, a potem jak go zrobil to powinien ten stek odpoczac a on go przekroil kilka minut za wczesnie i wszystkie soki ze smakiem wyciekly i mowi do ramsaya, ze nie mogl sie doczekac zeby zobaczyc jak w srodku wyglada.... ludzie drodzy, masakra
ale to chorwackie wino bylo bardzo dobre i co dziwne malo slodkie...