Każda kuchnia, ale w szczególności włoska i fusion

Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??

Senqa napisał(a): Za rok pocharatane jezyki z paznokciami w srodku ;D

aaaaa!, Hardcore

Odp: anullka7 Oszust

alex1111 napisał(a): co przepis to inny talerz, naliczyłem juz 36 roznych talerzy, niezle w h.....leci ;-)

przedstawiony przez Ciebie związek frazeologiczny zawiera błąd, otóż wspomniany rzeczownik rodzaju męskiego, czyli "chu.." pisze się przez "CH" matole bez szkoły

Odp: Nowe awatarki.

a jeśli już o odmładzaniu mowa

Odp: Odp: pyszności ze społecznych nizin....

Anastazja324 napisał(a): A ja jako dziecko uwielbiałam piec na blasze (jak jeszcze były te starodawne kuchnie węglowe) placki z rozwałkowanego cieniutko ciasta na pierogi lub makaron.Robiły sie na nim takie bąble z powietrza.Pyszne to było.Nawet dzisiaj miałabym na to ochotę,ale już nie ma gdzie upiec

to się podpłomyk nazywa, zawsze jak były grane pierogi u mojej babci to podbieraliśmy z kuzynostwem ciasto makaronowe i rozwałkowane wrzucaliśmy na kuchnie kaflową do dziś to uwielbiam

Odp: Proszę o przepis

Eli, ale te Twoje cuda muszą pod kielicha pasować

Odp: Technicznie

zgadzam się co do zdjęć, powinna być możliwość wstawiania większej ilości zdjęć, tak aby można było przedstawiać kolejne etapy przygotowania potrawy

Odp: Jedzonko na budowę

grill baaaardzo ułatwia życie na budowie, wiem coś o tym

Odp: Greckie przysmaki

feta, oliwki, ouzo Podaj adres, już wbijam na motor

Odp: Odp: Galeria fotograficzna.

Bahus napisał(a): A ja poczekam aż wybudują autostradę z Poznania do morza. Wtedy każdy weekend spędzę nad morzem...znając jednak tempo budowy naszych autostrad coś czuję, że nawet wnuki się na ten "komfort" nie załapią

najlepsza polska autostrada leci przez Poznań i jeszcze Ci mało

Odp: Galeria fotograficzna.

Babciagramolka napisał(a): No - ładnie to tak- sama jedzie a mnie nie zabrała ( hi hi ) .Lubię takie jesienne spacerki nad morzem.Bursztynu trzeba było poszukać. A tak przy okazji - to wiesz , że bursztyn jest stosowany w kuchni jako przyprawa ( w kuchni kaszubskiej i gdańskiej ) ? Zbieram się by spróbować .

ciekawe jak się tego używa? Na tarce jak gałkę?