Odp: Kwiaty z lukru
- Forum: Kwiaty z lukru
Witaj w klubie zdolnych inaczej Też tak mam Im bardziej się staram tym gorzej te kwiaty wyglądają Jak się nie staram to wcale lepiej nie jest
Staż w Gotujmy: 2939 dni
Miasto: -
Witaj w klubie zdolnych inaczej Też tak mam Im bardziej się staram tym gorzej te kwiaty wyglądają Jak się nie staram to wcale lepiej nie jest
Jak robicie leczo na zimę to jakie składniki do niego dodajecie?
Zalazłam brzoskwinie wrzącym syropem cukrowym. Zakrętki są po chwili wklęsłe. Mam to pasteryzować czy nie trzeba?
Dzięki za cenną radę
Ja dodaję do sałatek.
Ja raz przesadziłam z czosnkiem przy takim sosie Był tak czosnkowy, że do dzisiaj mam słoiczki i nie wiem do czego ich użyć
Dziękuję za rady. Skorzystam przy następnym nadziewanym makaronie.
My najpierw zasypujemy cukrem. Jak puszczą sok wlewamy alkohol
Mroził ktoś kluski na parze? Siostrze wyszło ich zdecydowanie za dużo i teraz się głowi co z nimi zrobić
Jak kupujecie ser to jak go przechowujecie w lodówce? Ja jakbym go nie przechowywała to zawsze coś złego z nim się dzieje. Albo wysycha na wiór, albo skleja się, albo robi się biały :/