Sposób przygotowania:
Makaron na zielono
Gotujemy makaron z odrobiną soli. Do miękkości. Następnie odsączamy z wody. Serek topiony kroimy w kostkę. Nakładamy równomiernie pesto i serek. Kroimy w kostkę awokado, paprykę oraz papryczkę (u mnie żółte, lekko słodkie chili). Na środku układamy chili, potem awokado i ostatnie koło- paprykę czerwoną.Kolorowo!
![Makaron na zielono Makaron na zielono](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/makaron-na-zielono-284666.jpg)
![Makaron na zielono Makaron na zielono](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/makaron-na-zielono-284667.jpg)
![Makaron na zielono Makaron na zielono](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/makaron-na-zielono-284668.jpg)
![Makaron na zielono Makaron na zielono](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/makaron-na-zielono-284669.jpg)