Sposób przygotowania:
Makaron podsmażany z szynką i ziołami
Cebulę drobno kroję, a następnie podsmażam ją na niewielkiej ilości oleju. Szynkę wraz z boczkiem wędzonym kroję. Następnie szynkę wraz z boczkiem dodaję do cebuli i całość podsmażam. Na patelnię dodaję uprzednio ugotowany makaron, po czym doprawiam całość oregano, ziołami prowansalskie i Vegetą. Całość podsmażam przez chwilę, po czym nakładam na talerze.
![Makaron podsmażany z szynką i ziołami Makaron podsmażany z szynką i ziołami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/makaron-podsmazany-z-szynka-i-ziolami-341917.jpg)
![Makaron podsmażany z szynką i ziołami Makaron podsmażany z szynką i ziołami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/makaron-podsmazany-z-szynka-i-ziolami-341918.jpg)