Sposób przygotowania:
Makaron z dodatkami
Makaron gotujemy wg wskazówek na opakowaniu.
Pierś z kurczaka myjemy i kroimy w kostkę. Wszystkie warzywa dokładnie myjemy, marchewkę, dodatkowo obieramy.
Kurczaka
wrzucamy na patelnię z rozgrzanym olejejm, doprawiając do smaku solą i pieprzem, i smazymy parę minut. Dodajemy pora pokrojonego
w półplasterki, selera naciowego pokrojonego w plastry i marchewkę starta na
grubej, buraczanej tarce.
Mieszamy wszystkie składniki i smażymy ok 10 minut. Doprawiamy do
smaku solą, pieprzem i rozmarynem.
Na koniec dorzucamy ugotowany makaron i po dkładnym wymieszaniu możemy podawać.
Pierś z kurczaka myjemy i kroimy w kostkę. Wszystkie warzywa dokładnie myjemy, marchewkę, dodatkowo obieramy.
Kurczaka
wrzucamy na patelnię z rozgrzanym olejejm, doprawiając do smaku solą i pieprzem, i smazymy parę minut. Dodajemy pora pokrojonego
w półplasterki, selera naciowego pokrojonego w plastry i marchewkę starta na
grubej, buraczanej tarce.
Mieszamy wszystkie składniki i smażymy ok 10 minut. Doprawiamy do
smaku solą, pieprzem i rozmarynem.
Na koniec dorzucamy ugotowany makaron i po dkładnym wymieszaniu możemy podawać.