Sposób przygotowania:
Makaron ze szpinakiem, kurczakiem i pieczarkami
Kurczaka pokroić w kostkę, doprawić solą, pieprzem, usmażyć.
Pieczarki pokroić na grubsze plastry, paprykę pokroić w paski, cebulę w grube piórka. W garnku usmażyć pieczarki, po chwili dodać cebulę i paprykę - smażyć do miękkości. Na koniec dodać szpinak. Gdy zwiędnie dolać śmietankę i zredukować sos. Doprawić solą, pieprzem, vegetą i ziołami prowansalskimi. Wymieszać z makaronem.
Pieczarki pokroić na grubsze plastry, paprykę pokroić w paski, cebulę w grube piórka. W garnku usmażyć pieczarki, po chwili dodać cebulę i paprykę - smażyć do miękkości. Na koniec dodać szpinak. Gdy zwiędnie dolać śmietankę i zredukować sos. Doprawić solą, pieprzem, vegetą i ziołami prowansalskimi. Wymieszać z makaronem.