Sposób przygotowania:
Naleśniki budyniowe z nadzieniem z budyniu
1. Składniki na ciasto przekładamy do miski i miksujemy na gładkie bez grudek ciasto. Następnie smażymy naleśniki na rozgrzanej patelni na odrobinie oleju.
2. Budyń gotujemy według przepisu na opakowaniu.
3. Naleśniki smarujemy budyniem i podajemy.
4. Można podać na ciepło, zaraz po przygotowaniu, lub na zimno gdy składniki przestygną. Smacznego życzę.
Moje rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
Z tej receptury wychodzi 12 sztuk naleśników.
2. Budyń gotujemy według przepisu na opakowaniu.
3. Naleśniki smarujemy budyniem i podajemy.
4. Można podać na ciepło, zaraz po przygotowaniu, lub na zimno gdy składniki przestygną. Smacznego życzę.
Moje rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
Z tej receptury wychodzi 12 sztuk naleśników.
robaczek
Babeczka35
Bardzo polecam :)
biedroneczki
Babeczka35
Bardzo polecam :)
ciasteczka
lukrowanepierniczki
Babeczka35
Super, cieszę się :)
Babeczka35
Dziękuję bardzo :)
Czekoladka 2