Sposób przygotowania:
Makaronowe muffinki z pasztetem
1) Do miski wrzucamy makaron i wbijamy jajko.
2) Pasztet kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do miski z makaronem i jajkiem.
3) Następnie wszystko razem ze sobą łączymy za pomocą miksera.
4) Do zmiksowanej masy wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia.
5) Miksujemy, wlewamy wodę i miksujemy.
6) Na koniec przyprawiamy solą himalajską, pieprzem i papryką ostrą.
7) Gotową masę przekładamy do foremek, posypujemy majerankiem i pieczemy przez ok. 20 minut w 220 stopniach.
2) Pasztet kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do miski z makaronem i jajkiem.
3) Następnie wszystko razem ze sobą łączymy za pomocą miksera.
4) Do zmiksowanej masy wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia.
5) Miksujemy, wlewamy wodę i miksujemy.
6) Na koniec przyprawiamy solą himalajską, pieprzem i papryką ostrą.
7) Gotową masę przekładamy do foremek, posypujemy majerankiem i pieczemy przez ok. 20 minut w 220 stopniach.