Sposób przygotowania:
Francuska bomba kaloryczna
1) Ciasto francuskie rozkadamy na papierze do pieczenia.
2) Żółtko jaja rozkłócamy widelcem.
3) Ciasto francuskie kroimy na pół, smarujemy rozkłóconym żółtkiem.
4) Na żółtko sypiemy przyprawy - majeranek i oregano. Smarujemy meksykańskim sosem.
5) Ser żółty z pieprzem kroimy w kostkę i układamy na przyprawach.
6) Nastepnie na serze układamy salami i pokrojonego kabanosa. Przykrywamy plasterkami sera żółtego.
7) Parówki wyciągamy z folii i układamy na wierzch.
8) Parówki smarujemy musztardą, układamy na to boczek i ser żółty, nastepnie kładziemy szynkę i ser, zwijamy tak jak na zdjeciu.
9) Pieczemy przez ok. 20 minut w 180 stopniach.
2) Żółtko jaja rozkłócamy widelcem.
3) Ciasto francuskie kroimy na pół, smarujemy rozkłóconym żółtkiem.
4) Na żółtko sypiemy przyprawy - majeranek i oregano. Smarujemy meksykańskim sosem.
5) Ser żółty z pieprzem kroimy w kostkę i układamy na przyprawach.
6) Nastepnie na serze układamy salami i pokrojonego kabanosa. Przykrywamy plasterkami sera żółtego.
7) Parówki wyciągamy z folii i układamy na wierzch.
8) Parówki smarujemy musztardą, układamy na to boczek i ser żółty, nastepnie kładziemy szynkę i ser, zwijamy tak jak na zdjeciu.
9) Pieczemy przez ok. 20 minut w 180 stopniach.