marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Masa deserowa.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Żółtka utrzeć z cukrem na pulchną masę,połączyć z utartym masłem,dodać zmiażdżone maliny i zmielone biszkopty.Wszystkie składniki połączyć.

Masa deserowa.

Składniki:

Masa deserowa.

 

  • 25 dkg.masła,
  • 25 dkg.cukru pudru,
  • 4 żółtka,
  • sok z połówki cytryny,
  • 15 dkg.świeżych malin,
  • 4-5 dkg.zmielonych biszkoptów.

Sposób przygotowania:

Masa deserowa.
Żółtka utrzeć z cukrem na pulchną masę,połączyć z utartym masłem,dodać zmiażdżone maliny i zmielone biszkopty.Wszystkie składniki połączyć razem,dodać soku z cytryny.Smaczna jest z ananasem.

Tagi:

biszkopt