darek112

darek112

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 172]

Masa z jaj i margaryny

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Jajka rozgnieść. Margarynę utrzeć do spienienia, dodać startą cebulę, jajka, pasztet. Przyprawić do smaku , odstawić do stężenia.

Masa z jaj i margaryny

Składniki:

Masa z jaj i margaryny

 

  • 3 jajka,
  • 1/4 kostki margaryny,
  • łyżka startej cebuli,
  • łyżeczka pasztetu DROP,
  • sól, pieprz,
  • zielenina.

Sposób przygotowania:

Masa z jaj i margaryny
Ugotowane na twardo jajka rozgnieść widelcem lub zetrzeć na tarce. Margarynę lub masło roślinne utrzeć do spienienia, dodać startą cebulę, jajka, pasztet. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, odstawić do stężenia.