Sposób przygotowania:
Masełko bardzo smakowe
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę. Wyjmujemy z lodówki masło by zmiękło. Drobniutko kroimy też wędlinę. Wędlina może być dowolna.
Natkę pietruszki i cebulę też drobniutko kroimy. Składniki które kroimy można zmielić albo ściąć blenderem ale my lubimy krojone.
Z połową masła ucieramy pietruszkę i cebulę. Dodajemy resztę masła, wędlinę i jajko.
Wszystko mieszamy i doprawiamy do smaku.
Smarujemy kromki pieczywa.
Natkę pietruszki i cebulę też drobniutko kroimy. Składniki które kroimy można zmielić albo ściąć blenderem ale my lubimy krojone.
Z połową masła ucieramy pietruszkę i cebulę. Dodajemy resztę masła, wędlinę i jajko.
Wszystko mieszamy i doprawiamy do smaku.
Smarujemy kromki pieczywa.
BozenaMatuszczyk
katarzynka455
Dziękuję bardzo:))