Sposób przygotowania:
Masełko czosnkowe.
Masło należy wyciągnąć wcześniej z lodówki, aby było miękkie. Miękkie masło będzie nam się lepiej mieszało ze składnikami.
Masło odpakowujemy z opakowania i wrzucamy do miseczki. Czosnek obieramy ze skórki, płuczemy pod bieżącą wodą i wyciskamy przez praskę do czosnku (wszystkie 5 ząbków). Następnie masełko doprawiamy do smaku solą, pieprzem. Wszystko dokładnie ze sobą mieszamy, aby składniki dobrze się ze sobą połączyły. Takim masełkiem smarujemy różne rodzaje pieczywa, świetnie też nadaje się do zapiekanych w piekarniku bagietek.
Smacznego :)
Masło odpakowujemy z opakowania i wrzucamy do miseczki. Czosnek obieramy ze skórki, płuczemy pod bieżącą wodą i wyciskamy przez praskę do czosnku (wszystkie 5 ząbków). Następnie masełko doprawiamy do smaku solą, pieprzem. Wszystko dokładnie ze sobą mieszamy, aby składniki dobrze się ze sobą połączyły. Takim masełkiem smarujemy różne rodzaje pieczywa, świetnie też nadaje się do zapiekanych w piekarniku bagietek.
Smacznego :)
edytaha
evita0007
Sarenka
anula250
Ja również lubię, tylko później trzeba szukać sposobu co zrobić, aby go nie było czuć ;)))))
A.B.