kwiatkibratki

kwiatkibratki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 922]

Masło ze startą skórką cytrynową

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Masło ze startą skórką cytrynową

 Masło ze startą skórką cytrynową

Składniki:

Masło ze startą skórką cytrynową

 

  • 1 ząbek czosnku
  • pół łyżeczki soli
  • 2 łyżeczki posiekanego tymianku
  • 2 łyżeczki startej skórki cytrynowej
  • pół kostki miękkiego masła
  • 3 łyżki posiekanej natki
  • 1/4 łyżeczki zmielonego czarnego pieprzu

 

Sposób przygotowania:

Masło ze startą skórką cytrynową
Obrany czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z solą. Dodać resztę składników. Zmiksować. Ukształtować kostkę. Wstawić do lodówki na 2 godziny, żeby zastygło.

Tagi:

starta