iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Mazidło kanapkowe jajeczne

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pasta szczypiorkowo - jajeczna

Mazidło kanapkowe jajeczne

Składniki:

Mazidło kanapkowe jajeczne

 

 

Sposób przygotowania:

Mazidło kanapkowe jajeczne
Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy i obieramy. Zimne miksujemy na miazgę dodajemy twaróg i jeszcze raz miksujemy. Następnie dodajemy majonez i śmietanę. Miksujemy. Solimy do smaku. Miksujemy. Jeżeli jeszcze jest zbyt twarda gęstą dodajemy jeszcze majonezu. Dodajemy posiekany szczypiorek. Mieszamy łyżką i odstawiamy do lodówki.

Tagi:

jajko jajka