Justyna92

Justyna92

Złoty Ekspert
[Przepisów: 951]

Mielone inaczej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Szybkie i smaczne kotlety mielone do obiadu

Mielone inaczej Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Mielone inaczej

 

Sposób przygotowania:

Mielone inaczej
Cebulę i czosnek obrać i drobno posiekać. Podsmażyć to na 3-4 łyżkach oleju i wystudzić. Kajzerka moczyć w mleku przez 15 minut. Następnie ją odcisnąć i dodać do mięsa mielonego z cebulą, czosnkiem i jajkami. Doprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Z masy uformować nie duże kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.
Mielone inaczej
Cebulę i czosnek obrać posiekać i podsmażyć na oleju
Mielone inaczej
Kajzerkę moczyc w mleku przez 15 minut i następnie ja odcisnąc
Mielone inaczej
Kajzerkę dodać do mięsa wraz z cebulą i czosnkiem i jajkami
Mielone inaczej
Z masy formować nie duże kotlety i obtaczać je w bułce tartej i smażyć na oleju