Sposób przygotowania:
Mielone nadziane jabłkiem i kiszonym ogórkiem
Do mięsa mielonego dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy.
Jabłko obieramy i kroimy w paseczki.
Ogórki również kroimy w paseczki.
Z miesa mielonego formujemy podłużne placki, układamy po paseczku jabłka i ogórka i zlepiamy brzegi, formując owalny kształt.
Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Jabłko obieramy i kroimy w paseczki.
Ogórki również kroimy w paseczki.
Z miesa mielonego formujemy podłużne placki, układamy po paseczku jabłka i ogórka i zlepiamy brzegi, formując owalny kształt.
Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)