Sposób przygotowania:
Mięsko w sosie śmietanowo-szpinakowym
Pół paczki rozmrożonego szpinaku podsmażamy na oliwie, przyprawiamy czosnkiem, solą i pieprzem.
Mięso np. kurczaka kroimy w kawałki, doprawiamy i smażymy na drugiej patelni. Po usmażeniu dodajemy do szpinaku.
Dusimy chwilę i dodajemy mały kubeczek śmietany. Jeszcze chwilę dusimy i gotowe :)
Podawać kto z czym lubi-my mieliśmy z ziemniakami bo mąż nie lubi z makaronem, ryżem czy co gorsza kaszą ;)
Mięso np. kurczaka kroimy w kawałki, doprawiamy i smażymy na drugiej patelni. Po usmażeniu dodajemy do szpinaku.
Dusimy chwilę i dodajemy mały kubeczek śmietany. Jeszcze chwilę dusimy i gotowe :)
Podawać kto z czym lubi-my mieliśmy z ziemniakami bo mąż nie lubi z makaronem, ryżem czy co gorsza kaszą ;)