Sposób przygotowania:
Mięsne spaghetti
1) Makaron gotujemy w osolonej wodzie na al dente.
2) Mięso mielone z szynki przekładamy do miski, wbijamy jajko i posypujemy solą himalajską ziołową i pieprzem ziołowym, łączymy za pomocą ręki.
3) Na patelni rozgrzewamy olej.
4) Cebulę obieramy, kroimy w kosteczkę i wrzucamy na rozgrzany tłuszcz.
5) Do cebuli wrzucamy mięso i podsmażamy.
6) Pomidory myjemy, kroimy w kostkę i wrzucamy do mięsa z cebulą.
7) Dodajemy pomidory z puszki i mieszamy.
8) Następnie wsypujemy majeranek, oregano, pieprz ziołowy i mieszamy.
9) Pod koniec wrzucamy pokrojony w kostkę ser i mieszamy.
10) Do naczyń nakładamy makaron i polewamy sosem, podajemy.
2) Mięso mielone z szynki przekładamy do miski, wbijamy jajko i posypujemy solą himalajską ziołową i pieprzem ziołowym, łączymy za pomocą ręki.
3) Na patelni rozgrzewamy olej.
4) Cebulę obieramy, kroimy w kosteczkę i wrzucamy na rozgrzany tłuszcz.
5) Do cebuli wrzucamy mięso i podsmażamy.
6) Pomidory myjemy, kroimy w kostkę i wrzucamy do mięsa z cebulą.
7) Dodajemy pomidory z puszki i mieszamy.
8) Następnie wsypujemy majeranek, oregano, pieprz ziołowy i mieszamy.
9) Pod koniec wrzucamy pokrojony w kostkę ser i mieszamy.
10) Do naczyń nakładamy makaron i polewamy sosem, podajemy.