Sposób przygotowania:
Spaghetti z mięsnym sosem cukiniowym na pomidorowo
Makaron spaghetti gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie.
Filet z indyka mielimy, doprawiamy solą i pieprzem, skrapiamy oliwą i podsmażamy do białości mięsa.
Cukinię ścieramy na dużych oczkach, dodajemy do mięsa i dusimy 5-7 minut.
Pomidory przekładamy do blendera, doprawiamy paprykami i ziołami - blednujemy na gęsty sos. Sos dodajemy do mięsa i całość podduszamy przez 10 minut.
Makaron podajemy wraz z mięsnym sosem cukiniowym na pomidorowo.
Filet z indyka mielimy, doprawiamy solą i pieprzem, skrapiamy oliwą i podsmażamy do białości mięsa.
Cukinię ścieramy na dużych oczkach, dodajemy do mięsa i dusimy 5-7 minut.
Pomidory przekładamy do blendera, doprawiamy paprykami i ziołami - blednujemy na gęsty sos. Sos dodajemy do mięsa i całość podduszamy przez 10 minut.
Makaron podajemy wraz z mięsnym sosem cukiniowym na pomidorowo.