Sposób przygotowania:
Miodowe żeberka w winie
NAJPIERW UMYĆ ŻEBERKA I POKROIĆ NA KAWAŁKI.DO GARNKA WLAĆ TROCHĘ OLEJU.WRZUCIĆ ŻEBERKA.DODAĆ VEGETĘ,PIEPRZ I SUSZONĄ NATKĘ PIETRUSZKĘ.ŻEBERKA WYMIESZAĆ I OD CZASU DO CZASU MIESZAĆ AŻ LEKKO SIĘ PODSMAŻĄ I WTEDY DOLAĆ CZERWONE WINO.DUSIĆ W WINIE OKOŁO 20MIN POD PRZYKRYCIEM ,A NASTĘPNIE DODAĆ MARCHEWKĘ,CEBULĘ,CZERWONĄ KAPUSTĘ I PIETRUSZKĘ POKROJONĄ W PLASTERKI.DUSIĆ POD PRZYKRYCIEM 15 MIN A NASTĘPNIE DODAĆ MIÓD.CAŁOŚĆ DUSIĆ POD PRZYKRYCIEM AŻ DO MIĘKKOŚCI !!!JA DUSIŁAM DOSYĆ DŁUGO BO OKOŁO GODZ,ALE BYŁO WARTO! DOKŁADNY OPIS WRAZ ZE ZDJĘCIAMI KROK PO KROKU JAK WYKONAĆ TĄ PRZEPYSZNA POTRAWĘ ZNAJDZIECIE NA http://grillowo.blogspot.com/
marietta
pusieczek2@wp.pl
dziqa
hehehe.będę wrzucała więcej takich smakowitości!pozdrowionka!
kodziro