Sposób przygotowania:
Mix sałat z oscypkiem
Sałaty wyjmujemy z opakowania i płuczemy na sicie pod bieżącą wodą. Zostawiamy do odsączenia, następnie przekładamy do miski. Kukurydzę odsączamy z zalewy i dorzucamy do sałat. Ogórka myjemy, obieramy ze skórki i kroimy w ćwierć plasterki, dorzucamy do miski. Pomidory również myjemy i obieramy ze skórki, następnie kroimy w dowolne kawałki. Ser oscypek kroimy w ćwierć plasterki i dorzucamy do miski.
Do kubka wlewamy wodę i olej, wsypujemy sos sałatkowy i dokładnie mieszamy, polewamy naszą sałatkę i całość mieszamy. Sałatkę odstawiamy na 15 minut, żeby składniki przegryzły się. Możemy podawać ją na kolację jak i na śniadanie.
Do kubka wlewamy wodę i olej, wsypujemy sos sałatkowy i dokładnie mieszamy, polewamy naszą sałatkę i całość mieszamy. Sałatkę odstawiamy na 15 minut, żeby składniki przegryzły się. Możemy podawać ją na kolację jak i na śniadanie.