Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Mizeria rzodkiewkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

bardzo smaczna wersja mizerii

Mizeria rzodkiewkowa Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Mizeria rzodkiewkowa

 

Sposób przygotowania:

Mizeria rzodkiewkowa
rzodkiewki myjemy dokładnie pod ciepłą, bieżącą wodą, odkrawamy im ogonki i kroimy je w cienkie plasterki.


Ogórki obieramy ze skórki, a następnie kroimy w cienkie półplasterki, dodajemy do pokrojonej rzodkiewki.


Szczypiorek myjemy, czekamy aż obeschnie, a następnie cienko go siekamy i dodajemy do pozostałych warzyw. Wlewamy śmietane, dodajemy sporo pieprzu oraz sól.


Wszystko bardzo dokładnie mieszamy i podajemy jako sałatke do obiadu.
Mizeria rzodkiewkowa
rzodkiewki możemy dodać wiecej jeśli tylko mamy .
Mizeria rzodkiewkowa
ogórków nie zasalamy, tylko dodajemy świeżego .
Mizeria rzodkiewkowa
Etap 3