Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Mizeria z koperkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Mizeria to uniwersalny dodatek do każdego obiadu

Mizeria z koperkiem Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Mizeria z koperkiem

 

  • 4 szt ogórki świeże,
  • 2 łyżki koperek siekany,
  • do smaku ocet,
  • do smaku Sól

 

Sposób przygotowania:

Mizeria z koperkiem
Ogórki umyć, obrać i pokroić w plasterki lub zetrzeć na tarce. Włożyć do miski, posolić, odcisnąć z wody. Przyprawić do smaku octem, wsypać posiekany koperek, wymieszać. Podawać do mięsa i ziemniaków.
Mizeria z koperkiem
Etap 1
Mizeria z koperkiem
Etap 2