Kulinarna Chwila

Kulinarna Chwila

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1053]

Surówka z kapusty czerwonej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 6
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Surówkę z kapusty czerwonej możemy przygotować jako dodatek do dania głównego, na świąteczny obiad. Szybkie, proste przygotowanie, idealnie pasuje do każdego mięsa.

Surówka z kapusty czerwonej

Składniki:

Surówka z kapusty czerwonej

 

Sposób przygotowania:

Surówka z kapusty czerwonej

I

1.Jabłka obieram z nasion, skórkę zostawiam, marchew obieram, kapustę kroje na mniejsze kawałki. Warzywa blenduję blenderem.
2. Do warzyw dodaję sok z cytryny, jogurt naturalny, wsypuję sól oraz pieprz. Wszystko dokładnie mieszam.
3. Surówka gotowa jako dodatek do mięsa na świąteczny obiad.
4. Smacznego