anakola

anakola

Kucharz
[Przepisów: 8]

Moja letnia watróbka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Danie bardzo szybkie i bardzo dobre.

Moja letnia watróbka

Składniki:

Moja letnia watróbka

 

  • pół kilo wątróbki drobiowej
  • pęczek natki pietruszki
  • pęczek koperku
  • jedna duża cebula
  • pieprz i sól
  • woda ok.pół szklanki

 

Sposób przygotowania:

Moja letnia watróbka
Wątróbkę oczyścić,oprószyć pieprzem i solą.Cebulę pokrojoną w piórka zeszklić na oleju,dodać wątróbką i smażyć kilka minut.Podlać wodą i dalej trzymać na ogniu jeszcze z pięć minut, dodać posiekaną pietruszkę i koperek ,doprawić i podsmażać jeszcze z pięć minut.