Sposób przygotowania:
Moja Tortilla 4
Piersi z kurczaka pokroić w kostkę i posypać przyprawą gyros oraz słodką papryką w proszku. Na patelni rozgrzać trochę oleju (ok czterech łyżek) , i usmażyć mięso aż będzie miękkie i miało złoty kolor. Kapustę posiekać, pomidory pokroić w plasterki, cebulę pokroić w piórka. Na każdy placek tortilli nałożyć po garści kapusty pekińskiej, wyłożyć po trochu mięsa, nałożyć po parę kawałkow pomidora, posypać piórkami cebuli, a na koniec polać wszystko sosem czosnkowym. Każdą tortillę zawinąć w rożek. Tak przygotowane tortille dodatkowo zawijamy każdą w osobną folię aluminiową. Piekarnik nagrzewamy do 180 st c. Gdy piekarnik się nagrzeje wyłączamy go i wkładamy nasze tortille. Trzymamy je ok 10 min. Po tym czasie wyciągamy i podajemy gotowe i ciepłe tortille.