Sposób przygotowania:
Muffinki z krówkami i jabłkami
Jabłka obieramy i kroimy w większą kostkę. Krówki kroimy w drobną kostkę. Cztery odkładamy do kruszonki.
Z podanych składników zagniatamy kruszonkę i na czas przygotowania ciasta wkładamy do lodówki. Składniki suche mieszamy w jednej misce wraz z jabłkami i krówkami. Składniki mokre mieszamy w drugiej misce.
Zawartość obu misek mieszamy ze sobą dokładnie . Ciasto wlewamy do foremek. Na wierzch posypujemy przygotowaną wcześniej kruszonkę.
Pieczemy przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 stopni.
Z podanych składników zagniatamy kruszonkę i na czas przygotowania ciasta wkładamy do lodówki. Składniki suche mieszamy w jednej misce wraz z jabłkami i krówkami. Składniki mokre mieszamy w drugiej misce.
Zawartość obu misek mieszamy ze sobą dokładnie . Ciasto wlewamy do foremek. Na wierzch posypujemy przygotowaną wcześniej kruszonkę.
Pieczemy przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 stopni.