lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Mus jabłkowo brzoskwiniowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Mus jest przydatny ja go używam do gofrów robię bita śmietanę i nakładam na nią mus jabłkowo brzoskwiniowy bardzo pyszne

Mus jabłkowo brzoskwiniowy Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Mus jabłkowo brzoskwiniowy

 

Sposób przygotowania:

Mus jabłkowo brzoskwiniowy
1 - Przygotowujemy blender 2- Jabłka obieramy ze skórki wydrążamy pestki koimy na ćwiartki 3- Otwieramy puszkę z brzoskwiniami wyjmujemy cztery polówki i kroimy je na ćwiartki 4 - Najpierw miksujemy jabłka przekładamy do miseczki 5- Następnie miksujemy brzoskwinie 6- Teraz brzoskwinie i jabłka łączymy razem i miksujemy dodajemy łyżkę cukru pudru i mamy gotowy mus jabłkowo brzoskwiniowy7- Wylewamy do miseczki i wkładamy do lodówki
Mus jabłkowo brzoskwiniowy
Jabłka miksujemy tak długo aby nam powstała masa jakby
Mus jabłkowo brzoskwiniowy
Brzoskwinie szybciutko sie miksują powstaje masa do której dodajemy mase zjabłek i łyzke cukru pudru i mamy mus