kasandra6

kasandra6

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 399]

Mus z wędzonego łososia

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Wszystkie składniki zmiksować........................

Mus z wędzonego łososia

Składniki:

Mus z wędzonego łososia

 

  • wędzony łosoś 220 g
  • cebula posiekana 1 sztuka
  • twarożek 225 g
  • anchois 2 filety
  • czosnek siekany 2 ząbki
  • natka pietruszki siekana 2 łyżeczki
  • sól cebulowa 1/4 łyżeczki
  • sok z cytryny 2 łyżki
  • liście sałaty do dekoracji

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Mus z wędzonego łososia
na jednolita masę i przyprawić - schłodzić w lodówce. Włożyć do szprycy i wycisnąć na liście sałaty.

Tagi:

sałata