Magda2601

Magda2601

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 290]

Nadzienie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zachęcam do skorzystania z moich przepisów , gdyż są szybkie tanie i smaczne i przynoszą niezwykłe rezultaty ;)

Nadzienie

Składniki:

Nadzienie

 

  • I kg świeże.j białej kapusty
  • kiszonej
  • 2 duze cebule
  • l0 dag stopionego masła lub margatyry)
  • 2 łyżeczki cukru
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

Nadzienie
Kapustę oczyścic i drobno poszatkowac Cebule drobno posiekać i zeszklić na maśle' Dodać poszatkowaną kapustę i dusić na małym ogniu około 25 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku - masa po_winna być pikantna. Nadzienie .rozsmarować na ciście , upiec na złoty kolor' Poda-wać na gorąco lub na zimno, z dodatkiem czerwonego barszczu albo rosofu w filiżankach.Wykwintne nadzienie dla najlepszych smakoszy