eliza739

eliza739

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 308]

Nadzienie brzoskwiniowo-migdałowe

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Nadzienie brzoskwiniowo-migdałowe do naleśników

Nadzienie brzoskwiniowo-migdałowe

Składniki:

Nadzienie brzoskwiniowo-migdałowe

 

  • 4 brzoskwinie z puszki
  • 4 łyżki konfitury brzoskwiniowej
  • 4 łyżki płynnego ciemnego miodu
  • 6 łyżek płatków migdałowych

 

Sposób przygotowania:

Nadzienie brzoskwiniowo-migdałowe
Płatki uprażyć na suchej patelni a brzoskwinie pokroić na plastry. Naleśniki przełożyć konfiturą, posypać migdałami. Na każdym naleśniku ułożyć plaster brzoskwini, polać miodem.