Agnieszka 250897

Agnieszka 250897

Szef Kuchni
[Przepisów: 116]

Nadziewana kiełbaska

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

kiełbaski są bardzo dobre

Nadziewana kiełbaska

Składniki:

Nadziewana kiełbaska

 

  • 0,5 kg kiełbasy
  • ser
  • majonez keczup lub dowolny sos Winiary

Sposób przygotowania:

Nadziewana kiełbaska
kiełbaskę kładniemy na grilla i podsmarzamy kilka minut.Po podsmarzeniu kiełbasek zdejmujemy je na denko.Nacinamy kiełbasę i wkładamy w nią ser.Kładiemy kiełbasę jeszcze na grill aby ser się rozpuścił. Po rozpuszczeniu się sera zdejmujemy kiełbasę z grilla na talerz i polewamy keczupem ,lub majonezem winiary ,albo dowolnum sosem winiary.Jemy gorące.