Sposób przygotowania:
Nadziewane grahamki
Z każdej bułki ściąć płaskie wieczko, miąższ wydrążyć i pokruszyć. Na patelni rozgrzać połowę masła, dodać miąższ z bułek i przyrumienić. Na drugiej patelni wytopić boczek. Obrać cebulę, pokroić w krążki, a paprykę pokroić w paseczki. Cebulę i paprykę obsmażyć na maśle, dodać mielone mięso, dusić razem ok.15 min. Mięso doprawić, dodać zioła i miąższ z bułeczek, wymieszać. Nadzieniem napełnić bułeczki, każdą przykryć plastrem boczku. Piec około 10 min w piekarniku nagrzanym do 200 st. Ser pokroić w plastry, a następnie w paski i ułożyć na bułeczkach na kształt kratki, zapiekać jeszcze ok. 5 min, aż ser się stopi. Gotowe bułeczki udekorować krążkami cebuli.