lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Książka Kucharska: Szybkie dania i przekąski - Świeżo... Zdrowo... Liebherr!

Nadziewany schab –mini rolada

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 6
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Nie ma to jak połączyć warzywa z mięsem fetą i rybą . Połączenie zdrowia i smaku . Harmonia i smak to jest to.

Nadziewany schab –mini rolada Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Nadziewany schab –mini rolada

 

  • 6 porcji schabu 3 cm
  • Szczypiorek 3 pęczki
  • Sałata 4 liście na jeden schab
  • Ser feta( pokroić kosteczkę albo widelcem rozgnieść nadziewać łyżeczką)
  • Filety z makreli z papryką piri-piri w oleju 90 gram
  • Trochę soli na wierz na mięso

 

Sposób przygotowania:

Nadziewany schab –mini rolada
Schab najlepiej 2-3 cm był pokrojony. Potrzebny ostry chudy nuż który wbijamy do środka i przecinamy na całej powierzchni mięso nie rozcinając do końca. Szczypior i sałatę kroimy drobno. Ser feta kroimy w kosteczkę albo widelcem rozdrabniamy dodajemy rybkę w oleju ( jest mocno ostraaaaaaa ) wiec uważajcie. Na przemian wkładamy do środka szczypior sałatę fetę i rybę . Maczamy w jaku i bułce tartej smażymy z obu stron na rumiany kolor apotem podlewamy wodą i dusimy żeby mięso nam doszło.
Nadziewany schab –mini rolada
Schab najlepiej 2-3 cm był pokrojony. Potrzebny ostry chudy nuż który wbijamy do środka i przecinamy na całej powierzchni mięso nie rozcinając do końca. Szczypior i sałatę kroimy drobno.
Nadziewany schab –mini rolada
Ser feta kroimy w kosteczkę albo widelcem rozdrabniamy dodajemy rybkę w oleju ( jest mocno ostraaaaaaa ) wiec uważajcie. Na przemian wkładamy do środka szczypior sałatę fetę i rybę .